Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν τα μεταφορικά, τα οποία υπολογίζονται με βάση το βάρος των προϊόντων και τον τόπο αποστολής. Αποστολές γίνονται σ' ολόκληρη την Ελλάδα.
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Με έμβασμα μέσω τραπεζικών λογαριασμών:

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με fax 2467 083506 ή email για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας.

Αριθμός λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ:

IBAN λογαριασμού: GR360

 

Αριθμός λογαριασμού ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN λογαριασμού: GR7401

 

Αριθμός λογαριασμού ALPHA BANK:

IBAN λογαριασμού: GR4201404

 

Β. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. (η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα)

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών